30 May 2011

Show Sempena Hari Sejuta Belia Di Putrajaya.

Hai semua.
Kali ini aku nak kongsi cerita tentang hari bersejarah aku pada hari tu.
Yela aku dapat show untuk SEMPENA HARI SEJUTA BELIA.
Sangat best dan enjoy.
First time aku join men drum and teros dapat show.
Aku pilih untuk maen snare.
Bukan senang taw nak men.
Kena pandai ikut tempo lagu tu and bunyinyer.
Lama-lama nanti terror lah aku maen.
Hahaha gaya belagak gile kan.
Aku join bersama dengan dak KL STREET DRUMMERS.
Dorang sangat sporting dan tidak juga kedekut ilmu.

Abang-abang senior berdjembe

Semasa perarakan

konvoi sambil bermain alat muzik. hihi

 happy drummers family

dila lala with fatin jamal

fatin jamal and bb marina with their DJEMBE


Kitaorang maen alat-alat ni kena banyak bersabar.
Yela maen bukan sekejap tapi lama taw.
Sakit tangan tu memang wajib lah.
Tapi dah lama maen nanti biasalah jadinyer.
Join show ni kitaorang dibayar lah.
Boleh lah buat part time kan sambil belajar. hihi.
I hope so dapat menjadi pemain drum yang terhebat suatu hari nanti.
Doa-doakan lah yerk. 
Sekian wassalam.......





THANK'S FOR READING ! LEAVE SOME COMMENT YAH !

2 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

beshla kamu dear..

leh jd part time tu smbil blja..

g.luck ea!!

Dila Lala said...

hehehe. tula. rezeki kak.
mekasih kak suport dila ;)
luv u!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...