31 May 2011

CONTEST: ULANGTAHUN KE-3 NUSHA

Setelah lama aku tak join contest
Kali ni aku nak join contest yang di anjurkan oleh kak comel NUSYA
Syarat-syaratnyer serta hadiahnyer korang boleh klik di bawah ini
Takpun korang boleh juga klik gambar di bawah ye

pasangan comel lote. hihi.

Ok masa untuk memberi ucapan sepatah dua kata kepada pasangan tersebut.
HAHAHAHA!

To kak nusha & abg apex >>
SELAMAT! anda telah diijabkabulkan oleh tok kadi yang bertauliah. haha. (bajet macam dah kawen kn).
sorry... SELAMAT ULANG TAHUN KE-3 untuk pasangan yang same-same comel,same-same bulat, same-same chubby, same-same gebu.. Ewaahhh bape banyak same lah. hahaha! Yang penting same-same SERASI. hihi. 3 tahun tu bukan kejap. lama tu. dah boleh kawin pun. Masing-masing kumpul duit ok. hehe. Papepun tahniah lah sebab dah harungi macam-macam dugaan, merentas desa lah, menyeberangi laut lah,marathon lah untuk mengekalkan hubungan korang. haha! Dila harap korang berdua akan disatukan suatu hari nanti. INSYAALLAH dan AMIN YA RABBAL AL AMIN... Jage hubungan korang leklok ye.. Jangan sia-siakan hubungan yang sudah lama terjalin.. kawen nanti jangan lupa jemput ye.. babab nanti. hihihi. ok sekian sahaja ucapan dari DATIN DILA LALA. cewahhh. datin gitu. hahaha.
SAYANG KAMU KAK NUSHA.
muuuuahhhhhhhhhhhh!

p/s: harap-harap leh ah menang hadiah nanti ye. hahahaha.

saya tag contest ini kepada




THANK'S FOR READING ! LEAVE SOME COMMENT YAH !

2 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ahakz!!thnx dear..

thnx sgt sudi join ea!!

lame kamu mnyepi kat blog nie =)

g.luck ea!!

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

dh join cntest akak,lau rjin leh join sni lak ea..

http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2011/05/contest-best-photo-of-me-by-yqnq.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...