31 May 2011

Contest Best Photo Of Me By Yqnq Ellyana

Hiyaaaaaaaaaaaa.
Ada contest baru lagi.
Kali ini di tag oleh kak NUSHA comel.

KLIK GAMBAR DI ATAS

syarat-syarat :


1) Title Entry : Contest Best Photo of Me by Yqnq Ellyana

2) Letak banner kat atas dalam entry/sidebar korang..link terus ke blog Yana oke
3) Sertakan 1 gambar korang yang korang rase paling menarik
4) Ceritakan cket pasal gambar tu
5) Folow blog Yana dan LIKE page Yana kayh 
6) Tag 3 orang kawan anda..make sure diorang tahu pasal contest nie kayh
7) setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. Yana akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
8) Tarikh tutup contest : akhir bulan 6 



Gambar yang saya pertaruhkan

:
:
:
:
:
:
:
:
V


Comel kan saya.? hahaha.
Ok nak cerita serba sedikit gambar ni.
Yang aku peluk tu namanyer DOMIKON. haha.
I know im wrong.
Sebab bg nama yg salah.
Nama sebenarnyer domokun kot.
Haha. i dont know lah.
Aku sempat tangkap pic ni masa di dalam kereta semasa dalam perjalanan nak pergi buat show.
Ternampaklah domikon ni sedang sedap tido di dalam kereta.
Dengan bentuknyer yang petak.
Ape lagi photoshoot lah..
Hihihi. tapi simple je kan pic ni.
Harap leh ah dapat hadiah yang menarik. hihihi.
Okelah itu sahaja ye.
TQ





THANK'S FOR READING ! LEAVE SOME COMMENT YAH !

1 comment:

♥ Frau Reen ♥ said...

cm best je contest ni kan..nt sng2 singgah blog kite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...