02 February 2011

Present from 'JAPAN'

Malam tadi tetibe teringat nak buat entry pasal tajuk di atas.
So hari ni aku nak berkongsi cerita lah pasal hadiah hari jadi yang aku dapat semasa aku lepas SPM.
Waktu tu aku berumur 18 tahun. heh3.
time tu aku dah single lah n aku berkawan ngn semua org.
nak dipendekkan cerita aku berkwn lah dgn kwn kepada cousin male aku.
not couple okeh! juz kawan2 biasa.
tp sebab kami ni rajin contact tu yg kami baik.
die mmg baik orgnyer. dlu die rajin tlg aku mcm2.
and then ada 1 ari ni die bgtaw aku die kena pergi Jepun untuk setahun. tempat kerja die anta lah kan.
so aku oke jela. lpas tu die pun pergilah kn.
kalo korg nak taw die rajin cntact aku ble die kat sane. call aku la. anta surat lah. anta kad ucapan seperti hari raya,krismas,deepavali pun die anta taw. hahhaa. kelakar jek. dah la jauh. mahal pulak kan die dok call2 aku.
tp die kata xpe. uhm aku layan jela.
haa masa birthday aku ni, aku x sangka lah dpt hadiah dari sana.
hadiah nyer simple jek. tp bermakna taw sebab dtg dari jauh. hehehe.
masa tu aku kua uma jap. then aku berselisih lah dgn van pos.
dalam hati aku dok tertanya2 van ni pergi uma sape lah kan.
ble aku dah balik tu.
aku perasan ada satu kotak kat rak kasut.
aku tengok dari Jepun.
haa dah taw lah sapa kan.





inilah kotaknyer. haha. saje nak interprem kan walaupun kotak.
bila aku bukak kotak tu aku dapat kad wish ari jadi and doll sesame street. haha


inilah doll yang aku dapat. mata nyer beso tuh. hehehe.
tapi xpe. janji niatnyer ikhlas kan3.
huhu. love tu xde makne ok. myb syg sebagai sahabat jek.
lagipun sekarang aku pun dah lost contact ngan die semenjak aku dah smbung blja kat kolej.
die pun aku xtaw lah mcm mane now. dengar cite dah ada girlfren. ramai plak tu. hahaha.
xpelah. aku pun dah ada kehidupan sendiri and orang yg tersayang.
so sampai sini jela cerita aku. nanti ada cerita lagi aku story ok. hehe. bye2.

p/s: story ini hanyalah luahan hati. maybe nanti ada yang terasa dgn cerita aku ni. (org tersayang).
mintak maaflah ok. cerita dah lame. saje nak penuhkan entry2 dalam blog ini. :)
THANK'S FOR READING ! LEAVE SOME COMMENT YAH !

4 comments:

little cart00n said...

wah! comelnya!
pinjam2!
heehehe

Dila Lala said...

HAHAHAH.
comel la sgt. mata pun beso jek.
hehe

♥ Teacher Rinz ♥ said...

folow:)
folow me

Anis Akhir said...

cumel :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...