24 February 2011

CONTEST SAYA DAN GADGET

Okey kali ni contest yang aku join bukanlah di tag oleh sesiapa.
Dengan rela hati aku nak join contest ni.
Sebabnyer contest ni syarat2 nyer sangat ringan. hihi.
Ia pun nampak menarik dan seronok.
Dan yang penting aku kenal tuan punya contest. haha.





Syarat-syarat nak join contest ini seperti di bawah:

1) mcm biasa la,msti ade blog n jdi follower blog saya ni, klo tak nak jdi pn tak pe, tak wajib, tpi kalau saya update ape2 lambat la taw nye.
2)kena ade gamba contest yg kt atas ni, klo nk letak kt side bar pn boleh,klo x nk pn xpe,skeati korang la .
3)upload 1 gmba je eh, gmba tu msti anda dan gadget anda (gadget tu tak payah canggih2 pn tak pe,enset 3310,psp,camera n ape2 je la ).
4) tag sorg je kawan anda, n pasti kan die taw, t ramai2 kesian plak tak taw nk tag sape kn hehe.
5)dah siap semua, tnggal kan link anda die ruang commentye ;)).

kalau korang nak lagi senang korang klik link di bawah


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

jeng3. inilah gambar yang aku pilih untuk contest kali ini.



cik Dila Lala bersama dengan encik GPS. hihi.
actually korang tengok pic ni macam aku saje2 menunjuk je kan.?
oh tidak! masa ni aku dr Kajang nak ke Ipoh.
xtaw jalan keluar aku gunalah encik GPS ini.
adek aku pulun plak time2 tu nak snap pic aku.
aku pun apalagi. On jela. hihi.
alang2 tu masoklah sekali dengan encik GPS. kih3.
okelah membebel pulak aku.
aku nak bagi contest ni dekat........


terima kasih ;-)




THANK'S FOR READING ! LEAVE SOME COMMENT YAH !

3 comments:

nusha said...

tq syg,t akak wat ea..pasni mgkin jrg berblog..

faraa halim said...

ieee cbok je nk join, hehehhe,
mmg saje menunjuk pn,
hehe
tq sbb join ;))

zOeY zAu YaH said...

g.luck dear.saya follower baru.moh follow saya.ada tuto mekap dn lain2.klik sini zoey zau yah ska-ska hati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...