28 February 2011

Bahang Semakin Terasa..

Assalammualaikum korang. Semakin hari semakin blurr untuk aku mencipta idea untuk aku post pada blog aku ni. haha. bunyi macam kelakar kan.? tapi sememangnyer aku semakin ketandusan idea. Cuba jugak untuk mencari sesuatu kelainan. Tapi maybe belom jumpa lagi kan. hehe. So kali ni aku nak merepek meraban pasal bahang asmara.[gatai je bunyinyer] what.??? Kau giler dila.. lain macam je bunyi. hahaha. Accelli bukan bahang asmara lah. Ni bahang dalam rumah aku. hihi. Tapi aku taw kat neraka tu lagi giler ah panasnyer kan. Baru panas sikit ni pun aku tak boleh nak tahan. Apatah lagi kalau kat neraka tu. Tak dapat kita nak bayangkan. Ok lupakan pasal itu.. Aku nak start story morry aku ni. hihi.


Haa nampak tak kipas pendek aku ni.? hahaha. [macam takde motif je masok gambar kipas]. Wat masa ni kipas ni berkhidmat untuk aku. Sedangkan aku duduk melayari internet di ruang tamu yang ada kipas pun,terasa macam takde function. Sangat bahang lol.  Malaysia sangat HOT now! hahaha. Aku pun menggunakan perkhidmatan kipas pendek ni. hihi. Terima kasih lah encik kipas. Sebab kau mewarnai kehidupan aku yang sangat 'SEJUK' ni. kih3


Uhm actually aku baru je lepas mandi kan. Tak sampai 2,3 minit dah berpeluh giler. macam gambar kat atas ni lah. hahaha. tapi gmbar di atas ni sebab die berjemur tengah panas. Memang meleleh jela peluh2 nyer. Aku ni duduk saja je. Tapi berpeluh macam orang pergi marathon jek. hahaha! Agaknyer dalam sehari kena mandi 10 kali. Tak pun duduk jek dalam bilik air tu. Tak payah keluar. hehe. Aircond dalam rumah ni mana ade. Tak mampu nak beli. Setakat aircond mainan boleh ahh. Itu kalau pakai terasa macam duduk kat kutub utara lah. hak3. Aku kalau merepek memang macam ni. Tak makan kerepek pun boleh merepek. Ada aku kesah.?? hehehe. Okeylah korang. Idea aku pun dah abis ni. Nak kena isi balik. [macam isi minyak petrol jek] hahaha. Nanti agak2 aku tak blurr aku cerita ler yek. Ce cite. Ce cite. hehe. oraite korang. Tamat sudah kisah bahang asmara! hahaha. Bubye!




THANK'S FOR READING ! LEAVE SOME COMMENT YAH !

2 comments:

izan said...

halarrr.. kat mana kita tekan button follow ... x keluar apa2 pun. nanti bg tau ya nak klik katne.

itu kipas pendek .. klu nak baiki leh inform ekk..

ezaty said...

memang panas pn, padahal kat taiping ada ja hujan tapi still lagi panas :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...