31 January 2011

GENG PONTENG SEKOLAH..!! ^_^

aucakkkk!
heee hari ni aku nk kongsi cerita pasal kwn2 lme aku.
lme kott kita org xjumpe and LOST CONTACT!!
bygkan 11 tahun kami lost cntact.
then now boleh jmpe balik kt fb.
thanx fb! ade kebaikan jugak fb ni.
sangat2 teruja kot.
macam2 cerita lah kami kongsi.
sebab dah lama sgt xcontact kan.
kami ni berkawan sewaktu sekola agama.
mase tu aku drjah 3,4 mcm tula. lama xlame kan.
tapi kami ni asalnyer skola rendah lain2.
skola agama time petang. kat sekolah agma ni lah kami berkawan.



yang ini namanyer ainulnabilah.
now die belajar kt overseas. jeles lah tgok gmbar2 die dok men salji.
macam best je kan. makin comel dah die ni.
dlu waktu sekolah agma aku rajin lepak uma die.
uma die ade pokok. aku rajin pnjat pokok uma die.
hahaha. ganas ohh time dlu. 
ponteng sekola sama2. haha. pastu pergi lpak uma die.
cukup time abeh klas aku pun balik lah rumah. haha.
nakal ohh kami dlu2. suke sgt ponteng sekolah agama.
lepas tu nek basikal g ronda2 satu malaysia lah. hahaha.
dah lah xingat time panas mase tu. mau x itam. hahha.
tp bkn kami berdua jek. ada lg 2 sorang. semuanyer 4 orang.



ini die salah sorang dari kumpulan suke memonteng. haha.
name die nuraziemah. cantik dah sekarang.
die pun masih stdy sekarang ni.
yang aku ingt. dlu basikal die name mango. haha.
sama ngn basikal aku plak tu.
pergilah lpk2 and ronda2 kat pdg uma nenek die.
memang kelakar ble ingt balik. hehe.
tapi xpelah ia menjadi satu kenangan yg manis masa zaman budak2 dlu.



and then dis is last one mmbe aku yang join kaki ponteng. haha
haniza name yg diberi. masih stdy jugak sekarang ni.
same lah ngn kami semua. nek basikal g jln2 stu dunia.
hahaha. pdhal stu taman je pun.
dah penat tu g lah lepak uma die. minum air ke. hahaha.
bapak die best. sporting gler.
suka pnggil name aku. ADILAH......hehehe.
now xjmpe pun die kt mne2 dah walhal uma aku dekat je ngn die.
sbb sekarang aku pun dah pindah. xnmpk dah lah kn.


dgn izin tuhan jumpe jugak kami dlm fb.
org kata kalo kwn tu biarlah sampai hingga akhir hayat kan.
so sekarang pun dah kembali contact.
memang seronok sangat.
hope dapat lah buat reunion suatu hari nanti.
kesimpulannyer aku sorang jek yang berbeza di antara mereka2 di atas ni.
sebab aku dari sekolah rendah yang lain. cuma sekolah agama je same.
okelah dah penat pot pet pot pet ni.
nanti cerita lain ok. tadaaaa.. ^_*
THANK'S FOR READING ! LEAVE SOME COMMENT YAH !

8 comments:

Anis Akhir said...

zmn skolah dulu paling best kan?
memori yg susah nk lupa...hehe
pahit, manis, masam smua ada kn...

rindu plak saat2 tu, bila bc entry cik dd ni...hehe

Dila Lala said...

hehe. taw xpe.
org kata zmn sekolah lah kenangan paling manis sekali.
sbb masa tu kita bdak2 lg kan.
buat ape2 pun xleh nk pkir.
ble dah besar ni. ingt2 balik.
memang kelakar lah. hehe.

alia shahira said...

wahhhh bestnyaaaa bile jumpe kawan lame en! heeeee and and bile ingat memori lame. fuuhh !

little cart00n said...

bila da masuk u, rindu kawan2 n zaman time sekolah.. :(

kyna said...

rydu la plak kt kwn2 lame..
heee...
follow sini..follow back :(

nabila bella said...

dilah!! haha. terharu plak gmbar aku msuk blog ko =P tu la nanti aku balik kite wat reunion ye! btl aku sokong, friends forever! =)

eFfy firA (; said...

hehehehe.
yabedabeduu..
=)

Dila Lala said...

hehehehe.
oke ainul.
tgu kepulangan ko jek.
hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...